Hírek

Mozgásélmény szenioroknak Program

 

Kedves Érdeklődők!

2020. április 20 óta a Mozgásélmény szenioroknak Program segítségével az idősek otthonába online csatornán visszük el a mozgás élményét. A https://masport.hu/mozgaselmeny-szenioroknak/ weboldalon reggelente átmozgató tornára, du 16 órától pedig különböző típusú mozgásórára invitáljuk az időseket.

Az idei év őszén két új mozgásformával az örömtánccal és a 312 meridián tornával bővült a program repertoárja.

A régebb óta fiatal korosztály számára fontos a napirend. A Mozgásélmény szenioroknak Program megalkotásakor ezt helyeztük a figyelem központjába. Az életkor előrehaladtával kiemelten fontossá válnak a kapaszkodók, melyek a napi rutin és biztonságérzet kialakításában fontos szerepet játszanak. A rendszeres mozgás és sport az idősebb korosztály egészségégmegőrzésének szempontjából kiemelten fontos. A fix időpontokban elérhető videós tartalmaink segítségével a hétköznapok rendszerébe beilleszthető állandóságot biztosítjuk.

Luca napján 2023. december 13-án on-line sportolással várjuk a https://masport.hu/mozgaselmeny-szenioroknak/ oldalon az érdeklődőket.

A Facebookon létrehozott esemény és bővebb információ itt érhető el: https://fb.me/e/3e7CU6n2G . A  megújult Mozgásélmény szenioroknak Programról készült rövid „BETEKINTŐ” kisfilm itt nézhető meg: https://www.youtube.com/watch?v=cuVeRvgsMSA .  

Tisztelettel, MASPORT

 

ZMSE

8900 Zalaegerszeg, Bíró Márton utca 37/A  1/1.
+3630/9974-344; +3630/6354-455
iroda@zmse.hu

 

Támogatók

Partnerek