Hírek

Békés, szép ünnepet kívánunk! BÚÉK!

  

Mozgásélmény szenioroknak Program az új évben is!

Kedves Érdeklődők!

2020. április 20 óta a Mozgásélmény szenioroknak Program segítségével az idősek otthonába on-line csatornán visszük el a mozgás élményét. A https://masport.hu/mozgaselmeny-szenioroknak/  weboldalon reggelente átmozgató tornára, du 16 órától pedig különböző típusú mozgásórára invitáljuk az időseket. Az idei év őszén két új mozgásformával az örömtánccal és a 312 meridián tornával bővült a program repertoárja.

A régebb óta fiatal korosztály számára fontos a napirend. A Mozgásélmény szenioroknak Program megalkotásakor ezt helyeztük a figyelem központjába. Az életkor előrehaladtával kiemelten fontossá válnak a kapaszkodók, melyek a napi rutin és biztonságérzet kialakításában fontos szerepet játszanak. A rendszeres mozgás és sport az idősebb korosztály egészségégmegőrzésének szempontjából kiemelten fontos. A fix időpontokban elérhető videós tartalmaink segítségével a hétköznapok rendszerébe beilleszthető állandóságot biztosítjuk.

Január 1-7. között a  Bejgli és töltött káposzta lefaragó hét keretében egész héten át tartó, napi 4 foglalkozással  on-line sportolással várjuk a https://masport.hu/mozgaselmeny-szenioroknak/ oldalon az érdeklődőket.

A Facebookon létrehozott esemény és bővebb információ itt érhető el: https://www.facebook.com/events/929558852071580?ref=newsfeed 

„FOGADD MEG, TEDD MEG, PRÓBÁLD KI, MARADJ LENDÜLETBEN!

1. Fogadd meg hogy az új évben fittebb leszel!

2. Tedd meg velünk az első lépést a célod eléréséért!

3. Próbáld ki, hogy január 1-7. között reggel és délután elvégzed a Mozgásélmény szenioroknak Program gyakorlatait a masport.hu oldalon keresztül!

4. Maradj lendületben, folytasd a tornát a többi napon is!”

 Ha van rá lehetőségük kérem vegyenek részt a Mozgásélmény szenioroknak Program népszerűsítésében!

 A jó cél érdekében remélt segítő együttműködésüket köszönöm,  a közelgő ünnepekre minden jót  kívánok!

 Tisztelettel, MASPORT

Zalaegerszegért Díj - 2023

Átadták a Zalaegerszegért díjakat az ünnepi közgyűlésen.

Ez évben a városi önkormányzat közgyűlése által adományozott Zalaegerszegért díjat tízen vehettek át.  

Köztük: 

- Miszory Béla Károly, a zalaegerszegi kerekesszékes vívás vezetője, a Zalaegerszegi Vívó Egylet edzője, rangos nemzetközi és hazai versenyek szervezője, akinek irányítása mellett több mint 600 vívópalánta nőtt fel.

- Kámán Ferenc, a Zalaszám-ZAC Életmű díjas vezetőedzője, 45 éves kimagasló sportvezetői pályafutásáért, megköszönve és elismerve a zalaegerszegi atlétika meghatározó szereplőjeként végzett példaértékű munkáját, a sport iránti elhivatottságával, valamint a város sportéletében betöltött tevékenységével a zalai megyeszékhely hírnevét öregbítő tevékenységét.      

Az elismeréshez szívből gratulálunk!

  

https://www.zaol.hu/helyi-kozelet/2023/12/atadtak-a-zalaegerszegert-dijakat-9

 

 

ZMSE

8900 Zalaegerszeg, Bíró Márton utca 37/A  1/1.
+3630/9974-344; +3630/6354-455
iroda@zmse.hu

 

Támogatók

Partnerek