Hírek

Európai Sporthét - 2021.09.23 - 09.30.

A Zala Megyei Szabadidősport Szövetség idén is csatlakozott az Európai Sporthét programjához.

A Zala Megyei Szabadidősport Szövetség az Európai Sporthéthez kapcsolódóan - Nemzeti Együttműködési Alap támogatásával - rendezvényeket szervezett a megyében, közel 700 fő részvételével.  

Az Európai Sporthét eseményei idén 7. éve kerültek megrendezésre az Unióban, minden évben szeptember 23 – 30. között zajlanak.

Diákatlétika az elmúlt évben elmaradt a korlátozások miatt, a vártnál többen vettek részt a versenyünkön, csodás őszi időben. 

A Családi Sportnapon ismét jó hangulatban zajlottak a különböző sportági megmérettetések. 

A Kauzli Emléktorna szintén egy év kihagyás után került megrendezésre. 4 csapat és az őket kísérők vidám, sportos délelőttöt töltöttek együtt. 

Kondi és Futás program során a hirtelen jött zápor többször is félbeszakította a sportolást, de estig kitartott a lelkesedés.  

Balatongyörököt 28-ára szerveztük, a sikeres előző évi sportolási lehetőség és a kedvező időjárás miatt is szívesen jöttek a résztvevők.

Lentiben 30-án a Kolping Gyógytornán közel harmincan vettek rész a jó hangulatú rendezvényen.  

A fogyatékkal élő sportolókhoz - a Paraatlétika napján - nem volt kegyes az időjárás, zord, szeles, csepergős időben dacolva a körülményekkel lelkesen ugrottak, dobtak és futottak a gyerekek.  

Minden rendezvényünk térítésmentes volt!

 

ZMSE

8900 Zalaegerszeg, Bíró Márton utca 37/A  1/1.
+3630/9974-344; +3630/6354-455
iroda@zmse.hu

 

Támogatók

Partnerek